Hallitus

Paavo Pyykkö

Puheenjohtaja

Moi! Olen Paavo toisen vuoden tuotantotalouden opiskelija ja toimin LUT Invest ry:n puheenjohtajana. Hommiini kuuluu muun muassa kokousten pitäminen, yhdistyksen yleisen suunnan ohjaaminen sekä toiminnan edustaminen sidosryhmille. Hallitukseen kuuluu lisäkseni myös 7 muuta henkilöä ja olen mukana lähes jokaisessa projektissamme.  Sijoittajana olen rauhallinen. Tykkään lukea sijoittamiseen liittyvää kirjallisuutta erityisesti Benjamin Grahamilta sekä hänen seuraajiltaan. Opinnoissani olen päässyt myös tutustumaan hieman liiketoiminnan johtamiseen, joten sijoitan lähinnä osakkeisiin.  “An investment operation is one which, on thorough analysis, promises safety of principal and a satisfactory return.”

Neea Aapro

AMK- ja yhteisövastaava

Moikka. Mie oon Neea, toisen vuoden tradenomiopiskelija. Mie toimin AMK-vastaavana eli käytännössä pidän huolen siitä, että myös sijotuksesta kiinnostuneet AMK opiskelijat löytää meidät. Sen lisäks yhteisövastaavana miun tehtävii kuuluu kehittää LUT Investin jäsenien etuja.  Sijottajana mie oon vielä tosi ummikko. Tykkään opiskella sijoittamisesta ja tällä hetkellä miua kiinnostaa lähinnä asuntosijottaminen.

Maria Aartolahti

Varapuheenjohtaja

Moikka! 

Oon tuotantotalouden opiskelija ja toimin LUT Investin varapuheenjohtajana. Toimin viime vuoden LUT Investin puheenjohtajana. Odotan hallitusjatkokaudelta entistä enemmän tapahtumia ja uusia kokemuksia!

Hallituksen varapuheenjohtajana avustan puheenjohtajaa mm. hallituksen toiminnan koordinoinnissa, toimimalla tarvittaessa sijaisena puheenjohtajana kokouksessa ja lisäksi 

edustan yhdistystä yhdessä puheenjohtajan kanssa sen eri sidosryhmille. 

Mitä sijoittamiseen tulee, niin vannoutuneesta rahastosijoittajasta on kuoriutunut vuoden aikana intoutunut osakesijoittaja. 

Motoksi on muotoutunut ajan mittaan: ”Tosissaan muttei (liian) totisesti”.

Ronja Tiainen

Viestintävastaava

Moikka! Mun nimi on Ronja ja olen toisen vuoden kauppatieteiden opiskelija. Toimin viestintävastaavana, jonka työnkuvaan kuuluu pääasiassa sosiaalisen median ylläpito sekä sisällöntuotanto. Sijoittamista on tullut harrastettua viimeiset pari vuotta niin osakepoiminnan- kuin rahastojen kautta. Valtava palo oppia uutta sekä kehittyä sijoittamisen kiehtovassa maailmassa saivat minut hakemaan Lut Investin toimintaan mukaan!

Eetu Enkovaara

Rahastonhoitaja

Moikka! Mä oon Eetu ja opiskelen kolmatta vuotta kauppatieteitä. LUT Investissä toimin rahastonhoitajana eli olen päävastuussa yhdistyksen taloudellisista asioista, kuten kirjanpidosta ja budjetoinnista. Sijoittajana olen aika rauhallinen ja pitkäjänteinen ja suurimman osan sijoituksistani olenkin hajauttanut kustannustehokkaisiin rahastoihin. Lisäksi tykkään seurata markkinoiden kehitystä ja yksittäisiä yhtiöitä. Suosittelen kaikkia sijoittamisesta edes vähän kiinnostuneita tulemaan rohkeasti tapahtumiimme oppimaan uutta ja pitämään hauskaa!

Niko Ollikainen

Sihteeri

Moi. Olen Niko, neljännen vuoden energiatekniikan opiskelija ja tänä vuonna toimin Lut Investin sihteerinä. Tehtäviini kuuluu juoksevien asioiden hoitaminen, kuten pöytäkirjat ja kalenterivaraukset yms, mutta myös tapahtumien ideointi sekä muu toiminnan kehittäminen.

Olen sijoittanut osakemarkkinoille seitsemän vuoden ajan vaihtelevalla aktiivisuudella. Pääsääntöisesti olen tehnyt osakepoimintaa, mutta nyt viimeisten parin vuoden aikana olen siirtänyt painoa rahastoihin. Sijoitustrategiani pohjautuu pitkälti fundamenttianalyysiin ja arvoyhtiöiden etsimiseen ja ostamiseen.

Elmeri Frantti

Projektivastaava

Terve! Mun nimi on Elmeri, olen 2. vuoden Enklaavilainen ja toimin tämän vuoden projektivastaavana. Pesti sisältää pääasiallisesti tapahtumien organisointia yhdessa muiden hallituslaisten kanssa. Oma sijoitusura on alkanut reilu 3 vuotta sitten ja matkan varrella on ehtinyt oppia jo paljon. Sijoitusstrategiaan kuuluu niin rahastot kuin osakkeet muistaen hyvän hajautuksen. Toivottavasti nähdään tapahtumissa!

Eero Jukola

Yrityssuhdevastaava

Moro! Olen Eero toisen vuoden kauppatieteiden opiskelija. Yrityssuhdevastaavana olen alullepanemassa uusia projekteja ja edistämässä keskinäisiä suhteita liike-elämän kumppaneidemme kanssa. Käytännössä työni koostuu siis niistä lukuisista soitoista, sähköposteista ja Teams-palavereista, jotka mahdollistavat meidän mahtavat tapahtumat. 

Sijoittamisen ja nykyisen pääaineeni rahoituksen pariin päädyin siksi, että halusin kehittyä viisaammaksi omien rahojeni kanssa. Vaikka en tiedä mihin eri omaisuuserien arvot menevät seuraavaksi, tiedän taatusti että sijoittaminen hajautetusti ja riittävän pitkällä aikajänteellä on aina kannattavaa. Täällä LUT Investissä me teemme tärkeää työtä tämän seikan edistämiseksi.