LUT Invest

LUT Investin vuosi 2023

LUT Investin vuosi 2023 

Kulunut vuosi on ollut yhdistyksemme täynnä unohtumattomia hetkiä ja opettavaisia kokemuksia. Haluamme jakaa teille katsauksen siitä, mitä kaikkea olemme saaneet aikaan yhdessä jäsentemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa! 

 Excursiot 

Kaksi inspiroivaa excursiota avasivat jäsenillemme oven liike-elämän kulisseihin. Kävimme tutustumassa Helsingissä paikallisten finanssialan toimijoiden kuten Inderesin, Nordnetin ja Evlin toimintaan sekä kuulimme ensikäden tietoa siitä, miten menestyvät organisaatiot toimivat arjessaan. Lisäksi yhteistyökumppanimme TEK piti osallistujien vireystason korkealla tarjoamalla kaikille energiajuomaa! 

 Podcast-jaksot 

Äänimaailmamme rikastui kahdella inspiroivalla podcast-jaksolla, joissa käsiteltiin ajankohtaisia aiheita ja pureuduttiin syvemmälle asiantuntijavieraan kanssa. Podcastit ovat osoittautuneet erinomaiseksi välineeksi tiedon jakamiseen ja keskustelun herättämiseen yhteisössämme. 

After Pörssit 

Teerenpeli tarjosi loistavan ympäristön kevään After Pörssille. Yhdessäolo rennossa ilmapiirissä, kiinnostavat teemat ja yhteisöllisyys tekivät näistä hetkistä mieleenpainuvia. Vieraana oli Aki Pyysing. Meidän keskeisiä tavoitteitamme on ollut tarjota jäsenillemme ja tapahtumiin osallistuville mahdollisuuden verkostoitua saman henkisten ihmisten kanssa ja mikä sen parempi tapa kuin tämän kaltaiset tapahtumat. Mikä mahtavampaa, tänä syksynä järjestetään vuoden toinen After Pörssi, johon omia kokemuksiaan ja mietteitä sijoittamisesta tulee kertomaan Random Walkerina tunnettu Jarkko Aho.  

Pankkivierailupäivä 

Lähdimme pitkäaikaisen pääyhteistyökumppanimme OmaSP:n kanssa suunnittelemaan rentoa tapahtumaa syksylle, jossa tapahtumaan osallistujat pääsisivät kuulemaan käytännön vinkkejä ja kokemuksia sijoittamiseen liittyen. Teemaksi valikoitui ”Opiskelija Sijoittajana”. Pankkivierailupäivä ei ollut perinteinen vierailu pankkiin, vaan päivä oli omistettu teemalle ”Opiskelija Sijoittajana”. Tapahtumassa osallistujat pääsivät kyselemään ja keskustelemaan alan ammattilaisten kanssa sijoittamisesta opiskelijan näkökulmasta. Me ja tapahtuman osallistujat saatiin arvokasta tietoa sijoittamisesta ja taloudellisesta suunnittelusta, mitä varmasti kukin kykenee hyödyntämään tulevaisuudessa. Lopuksi pääsimme mukaan Lappeenrannan konttorin esittelykierrokselle. 

 Fuksitapahtumat 

Osallistuimme fukseille suunnattuihin tapahtumiin omalla rastillamme. Fuksisuunnistustapahtumassa saimme tutustua uusiin opiskelijoihin ja esitellä samalla toimintaamme uusille opiskelijoille. Lisäksi olimme mukana fuksitehtävätapahtumassa. 

Nämä tapahtumat ovat olleet vain pintaraapaisu siitä, mitä vuoteen on mahtunut. Kiitos kaikille jäsenillemme, yhteistyökumppaneillemme ja muille mukanaolijoille. Olette tehneet tästä vuodesta unohtumattoman! Yhdessä kohti uusia seikkailuja ja onnistumisia seuraavassa vuodessa! 

Kuvassa LUT Investin hallitus nauttimassa perjantain pizzat.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *